Bouwbedrijf KlooSterBouw is een allround bouwbedrijf dat gevestigd is in Oude Pekela.

Meer informatie of een prijsopgave?

Badkamers

U wilt een droombadkamer? Modern, stijlvol, tijdloos of robuust? Dan bent u bij KlooSterBouw aan het juiste adres. Wij verzorgen de complete bouw, montage en installatie, u heeft er geen omkijken naar.

Badkamer kiezen

Wilt u een mooie badkamer, maar weet u nog niet precies in welke stijl of kleuren? Met of zonder ligbad? Een stoomcabine of toch maar een gewone douchecabine? Wij brengen u graag in contact met sanitairbedrijven met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, die u graag adviseren over de mogelijkheden.

Offerte

Een nieuwe badkamer op een nieuwe plek in uw woning? Of een geheel nieuwe indeling? Wij bekijken graag vooraf met u alle mogelijkheden. U krijgt van ons snel een duidelijke, volledige offerte.

Bouw

KlooSterBouw verzorgt alle bouwkundige werkzaamheden voor uw nieuwe badkamer.  Zo krijgt u een strakke en nauwkeurig betegelde badkamer. Installatie en stucadoorswerk gebeurt door vakkundige specialisten die voor KlooSterBouw werken.  

Schets

Wat u ook wenst, wij maken uw plannen graag samen met u inzichtelijk in een schets. Zo krijgt u snel beeld van alle mogelijkheden.

Neem contact met ons op:

Vrijblijvende offerte aanvragen