Wij verzorgen de verbouw van uw woning van A tot Z

Huis verbouwen? Wij verzorgen elk verbouwproject van A tot Z. Van uit- of aanbouw tot dakkapel of nieuwe vloer, wij verbouwen uw woning geheel naar wens. Dat begint met gedegen planvorming, waarmee wij de basis leggen voor een resultaat dat uw verwachtingen overtreft. 


Offerte aanvragen

Waarom kiest u voor KlooSterBouw? 

  • wij verzorgen uw verbouw van A tot Z
  • uw wensen staan centraal
  • kennis van traditionele en moderne bouwmaterialen en -technieken
  • uitstekend advies over de mogelijkheden binnen uw budget
  • een duidelijke en volledige offerte vooraf
  • wij anticiperen flexibel op omstandigheden

Planvorming verbouw woning

Samen met u bekijken wij de bestaande situatie. Wij beoordelen de bouwkundige staat en u vertelt wat uw wensen en budget zijn. Binnen deze kaders gaan wij op zoek naar de beste mogelijkheden om te realiseren wat u wenst. Ook adviseren wij u daarbij over mogelijke alternatieven, verbeteringen of betaalbare oplossingen. Dit doen wij op basis van kennis van traditionele en moderne bouwmaterialen en -technieken. 

Ontwerp, melding en vergunningen

Wij verwerken het verbouwplan in een ontwerp plus bouwtekeningen. In sommige gevallen is er sprake van een meldings- of vergunningsplicht. Wij zoeken voor u uit of dit het geval is en regelen dit zo nodig volledig voor u. 

Uitvoering verbouwing

Op het afgesproken moment voeren wij de verbouwing voor u uit. Ook hierbij staan uw wensen centraal. Zo kunt u meestal tijdens de verbouwing gewoon in uw huis blijven wonen. Hiermee houden wij zo goed mogelijk rekening tijdens de uitvoering van werkzaamheden. Ook informeren wij u vroegtijdig als bepaalde ruimtes tijdelijk buiten gebruik zijn. Wij werken netjes en gestructureerd, zodat uw woonomgeving er ook tijdens de verbouwing zo opgeruimd mogelijk bij ligt. 

Oplevering verbouwing

Is de verbouwing klaar, dan is op een afgesproken moment de oplevering. Samen met u lopen we dan alle resultaten langs. Mochten er daarna nog opleverpunten zijn, dan zorgen wij ervoor dat deze zo snel mogelijk worden uitgevoerd.