Renovatie

Is uw huis verouderd, maar wilt u er wel graag blijven wonen? Wij renoveren uw huis zodat deze weer helemaal klaar is voor de toekomst.Wij kunnen uw huis in de oorspronkelijke staat terugbrengen met kwalitatief goede en specialistische materialen, ook maatwerk.  Zo kunnen wij uw woning verduurzamen of uw huis levensloopbestendig maken. Ook kunnen wij ervoor zorgen dat uw woning weer helemaal bij de tijd ism (brand-) veilig, duurzaam en onderhoudsarm.


Offerte aanvragen

Woning verduurzamen

Wij kunnen uw oude woning bijvoorbeeld verduurzamen door deze te isoleren. Denk hierbij aan dakisolatie, spouwmuurisolatie en vloerisolatie. Ook kunt u kiezen voor nieuwe kozijnen met isolatieglas: HR+, HR++ of zelfs HR+++ glas met een zeer sterke isolatiewaarde. 

Waarom uw huis verduurzamen?

Goede isolatie draagt sterk bij aan het duurzame karakter van uw woning. Hiervoor bieden wij verschillende mogelijkheden, zoals bouwen met goede luchtdichting en gebalanceerde ventilatie of volledig dampopen bouwen met natuurlijke isolatiematerialen zoals hennep, vlas en houtvezel en afwerking met natuurlijke pleisters zoals leem. Met het verduurzamen van uw woning kunt u bovendien veel besparen op energielasten en verbetert u uw energielabel. Wilt u weten welke bouwkundige maatregelen er in uw situatie en binnen uw budget mogelijk zijn en welke het gunstigst effect hebben?

Neem contact op met KlooSterBouw

Woning levensloopbestendig maken

In veel gevallen is van een oud huis met bouwkundige aanpassingen een levensloopbestendige woning te maken. Denk hierbij aan verbetering van de toegankelijkheid van alle ruimtes in een woning met bijvoorbeeld een rollator, scootmobiel of rolstoel. U kunt bij ons terecht voor onder meer uitbouwen, de woning drempelloos maken en alles gelijkvloers maken. Dit maakt het in veel gevallen mogelijk om op uw eigen vertrouwde plek te kunnen blijven. Ook kunnen wij het sanitair aanpassen voor mensen die minder mobiel worden. Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn om uw woning levensloopbestendig te maken?

Neem contact op met KlooSterBouw 

Ons werk