KlooSterBouw, uw allround aannemersbedrijf

KlooSterBouw is een middelgroot, allround bouwbedrijf. Met een schat aan kennis en ervaring op het gebied van zowel traditionele als moderne bouwtechnieken en -materialen bouwen wij gedegen, duurzaam en toekomstgericht. Met ons eigen team vaste medewerkers en sterk netwerk vakspecialisten staan wij voor u klaar om elk bouwproject tot een succes te maken. 


Offerte aanvragen

Waarom kiest u voor KlooSterBouw?

  • wij nemen u alle zorgen uit handen
  • elk bouwproject is maatwerk
  • uw wensen staan centraal
  • een heldere en complete offerte vooraf
  • duidelijke communicatie tijdens het werk
  • een flexibele instelling

Jacco Sterenborg, eigenaar KlooSterBouw

“In de bouw moet je blijven innoveren. Met nieuwe materialen en technieken zijn geweldige resultaten te behalen als het gaat om comfortabel, duurzaam en energiezuinig wonen. Naast deze altijd actuele vakkennis blijven wij ook gebruikmaken van traditionele bouwtechnieken en -materialen. Met name bij renovatie, maar zeker ook bij nieuw- en verbouw, is het authentieke timmerwerk uitstekend toe te passen. ‘Ouderwetse’ kwaliteit in een moderne jas, dat is de visie van KlooSterBouw. Om dit elke keer, voor elke klant, helemaal specifiek naar wens en op maat te realiseren, dat is mijn passie voor de bouw!”

KlooSterBouw, sinds 2012

KlooSterBouw werd in 2012 opgericht door Jacco Sterenborg. In Heiligerlee ging ons bedrijf kleinschalig van start. Ons bedrijf groeide vanaf dag één en na drie jaar verhuisden wij naar een groter onderkomen in Winschoten. Daar waren wij vijf jaar gevestigd. Vanwege blijvende groei van onze onderneming werd ook dat onderkomen te klein. Sinds 2020 zijn wij daarom gevestigd in een ruim bedrijfspand met werkplaats, kantoor en magazijn op bedrijventerrein Aa-Stroom in Oude Pekela. Van hieruit bedienen wij onze klanten in Groningen en Drenthe. 

Jacco

Onze duizendpoot

Koos

Allround Timmerman

Mart

Leerling Timmerman

Dennis

Allround Timmerman

Emiel

Allround Timmerman

Sven

Werkvoorbereider

Jarno

Leerling Timmerman

Lyanne

Administratief

Fayèn

Aankomend talent!